IT programmer

 • Da jeg tit ser og har oplevet hvordan sager og problemer løses og håndteres ved hjælp af mails – og ofte ender op i en fuldstændig ustrukturel indbakke, med følgende anvendelse af unødige timer for at finde relevant information – har jeg udviklet en portefølje af IT programmer med det mål, at skaffe flere timer til produktion frem for at bruge timer på administration.

Hvis du har passion for at have orden i kvaliteten, gerne vil minimere den kedelige administration og frem for alt have overblik – så giver det absolut mening at prøve en eller flere af nedenstående løsninger.

TraxIT – flere løsninger samlet under navnet TraxIT.

TraxIT indeholder en komplet pakke af APP’s til effektiv styring af de problemstillinger en byggesag indeholder. I alle programmer er der lagt vægt på overskuelig dokumentation og anvendelighed.

Efterspørgslen er stor efter prisbillige og effektive programmer, dette kan til fulde leveres af Podio.com – og som autoriseret Podio partner har firmaet udviklet en samlet pakke som kan det “hele”.

Hvad kan TraxIT:

 • Økonomistyring. (se: økonomi)
 • Mantis – den nye app til håndtering af tekniske forespørgsler, tilsynsrapporter og projekt notater. (se: Mantis)
 • Mangellister. (se: Mangellister)
 • Filhåndtering, komplet deling af byggesagen filer, tegninger mv. Lyn hurtig upload og helt nytænkt form for hvordan filer nemt uploades og journaliseres.

Find ud af mere om disse programmer – følg links og få mere information.

Og naturligvis er pakken komplet med app til både mobil og iPads.

 • Blandt bruger kan nævnes:
  – Rambøll
  – Cowi
  – Det nye Statsfængsel Nykøbing Falster
  – Niels Bohr instituttet
  – Hugo Svaneeng Tømrerfirma
  – Kuben Management.
  – Rubow arkitekter
  – DAB (Dansk almennyttigt boligselskab)
  – Domea
  – Byggeskadefonden
  – BL (Boligselskabernes Landsforening)