Økonomi

Hvis du er træt af at styrer og administrerer økonomi ved hjælp af regneark og mails og syntes du mangler hurtigt overblik over en byggesags økonomi – bør denne økonomi app være relevant.

Hvis du har en bygherre som ønsker præcis og regelmæssigt information om økonomi – så bliver det en nødvendighed at finde en afløser til regnearket og mails som værktøj. Afløseren er opfundet – TraxIT økonomisystem.

TraxIT økonomistyring

Få et komplet overblik over sagens økonomi. Aftalesedler kan håndteres så man nemt kan se hvilke er godkendt og hvilke er afvist. Entreprenører kan fremsende krav direkte til systemet incl. alle nødvendig bilag – uden at have adgang til andre økonomi følsomme data i systemet.

Der er ubegrænset muligheder for oprettelse af kontoplaner, entreprenører mv. Er det fx. et byggeri med etapeopdeling eller er der behov for at opdele en faktura mv kan dette nemt indføres i systemet.

Aftalesedler kan direkte udskrives og anvendes for underskrift. Det er også muligt at tilknytte digital signatur. Det er faktisk muligt at håndtere en byggesags økonomi helt uden papir idet alle processer er digitale.

Godkendte aftaler kan sendes direkte til den udførende entreprenør fra systemet.

Hele håndteringen af en byggesags økonomi kommer i system på en fantastisk tidsbesparende metode.

Sidste nye er en integration til Google sheets hvor alle data automatisk kan overføres. Dette giver unikke muligheder for at udarbejde økonomi rapporter som præcis opfylder de behov og information som der er behov for.

Udnyttet fuldt ud giver denne app utrolige store tidsbesparelser og øger samtidig præciseringen i en byggesags økonomi opfølgning. Der er eksempler på at denne app har reduceret de tidligere arbejdsrutiner på en sag med mere end 50%. Byggesagen har simpelthen fået en 1/2 ny medarbejder i gevinst.

Som en gave oveni det hele – alle ændringer, alt hvad der sendes registreres i en log. Der er komplet historik over de hændelser som foretages.